Nyírfacukor Original fahéjas xilit alapú asztali édesítőszer 75 g
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Egységár: | 6.098,21 Ft/kg |
Elérhetőség: | Rendelhető |
Komfort Diszkont |
Leírás és Paraméterek
Összetevők
Összetevők
Édesítőszer: xilit
Őrölt fahéj (6%)
Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 940 kJ/226 kcal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 94 g |
amelyből cukrok | 0 g |
amelyből poliolok (xilit) | 94 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0 g |
Számított tápanyagértékek
per 100g | |||
---|---|---|---|
Energia (kJ) | 940 | ||
Energia (kcal) | 226 | ||
Zsír (g) | 0 | ||
ebből telített zsírsavak (g) | 0 | ||
Szénhidrát (g) | 94 | ||
ebből cukor (g) | 0 | ||
ebből poliolok (g) | 94 | ||
Fehérje (g) | 0 | ||
Só (g) | 0 |
Termékleírás
Márka
Nyírfacukor
Jellemzők
Recepttel
Szabványosított márka
Márka - Nyírfacukor
Előírt terméknév
Xilit alapú asztali édesítőszer fahéjjal.
Forgalombahozatal
Cég neve
Nyírfacukor Kft.
Cég címe
H-1223 Budapest
Művelődés u. 4.
Termék információk
Sütemények és desszertek édesítésére kitűnő választás. Édesítő értéke megegyezik a hagyományos cukoréval.
Tárolás & felhasználás
Tárolási típus
Típus | ||||
---|---|---|---|---|
Szobahőmérsékletű |
Tárolás
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Receptek
Fahéjas perec
- 340 g tönkölyliszt
- 250 ml langyos víz
- 2 tk porélesztő
- 1,5 tk méz
- Csipet só
- 1 ek olívaolaj
- 1/2 bögre langyos víz
- 1 tk szódabikarbóna
- 2 ek vaj
- Fahéjas xilit
A lisztet elkeverjük egy csipet sóval. A langyos vízben feloldjuk az élesztőt és a mézet, hozzáadjuk az olajat. A liszthez adjuk a folyadékot és összegyúrjuk a tésztát. 5-7 percig dagasztjuk a tésztát, közben kevés lisztet adhatunk hozzá, hogy ne ragadjon a kezünkhöz. Nedves konyharuhával lefedve 45 percig kelesztjük. Gyúródeszkára borítjuk, 12 részre osztjuk és kb. 35 cm hosszú hengereket nyújtunk belőle. Perec formára hajtogatjuk. A vízben elkeverjük a szódabikarbónát, 1 percre mikró hullámú sütőbe tesszük, majd megmártjuk benne a pereceket. Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük a pereceket, 10 percig állni hagyjuk, amíg megdagadnak. 220 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben 10 perc alatt megsütjük őket. Olvasztott vajjal megkenjük, majd beleforgatjuk a fahéjas xilitbe.
Csomagolás
Kiszerelés
75g ℮
Számszerű méret
Számszerű méret - 75
Méretek
Polcmagasság (mm) | Polcszélesség (mm) | Polcmélység (mm) |
---|---|---|
167 | 117 | 16 |
(GS1 csomagméretezési szabályok)
Egység (specifikusan)
Egység (specifikus) - Gramm
Csomagolási típus
Típus - Hőhegesztett
Súly
Bruttó tömeg - 80
Egység értékesítés
Magasság - 167
Szélesség - 117
Mélység - 16
Vevőszolgálat
Vevőszolgálat
Nyírfacukor Kft.
H-1223 Budapest
Művelődés u. 4.
Tel: +361/786-1203
www.nyirfacukor.hu
facebook.com/edesenegeszseges
email: info@nyirfacukor.hu
Forgalmazó cím
Nyírfacukor Kft.
H-1223 Budapest
Művelődés u. 4.
Telefonos elérhetőség
+361/786-1203
Email-es elérhetőség
info@nyirfacukor.hu
Webcím
www.nyirfacukor.hu
facebook.com/edesenegeszseges
További adatok
Biztonsági figyelmeztetés
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.
Termék nyelve
Adatnyelv - Magyar
Leírás elsődleges nyelve - Magyar
Nyelvek a csomagoláson
- Magyar
Terméknév felosztás
Funkcionális név - Édesítőszer
Variáns - Fahéjas, xilit alapú, asztali
A Komfort Diszkont webáruház számára nagyon fontos a precizitás, pontosság, ennek értelmében mindent megteszünk, hogy naprakész, pontos leírással szolgáljunk, az általunk kínált termékekről. Sajnos a termékek összetétele, tápértéke, gyártási módja és helye folyamatosan változhat, ezekről a változásokról, amelyeket a gyártó és szállítói eszközölnek nem minden esetben rendelkezünk naprakész információkkal, éppen ezért nem vállalunk felelősséget az összetételért és esetleges allergén összetevők jelenlétéért, esetleges pontatlanságokért. Amennyiben pontos, aktuális információkra van szüksége keresse fel az érdekelt termék gyártóját, és minden esetben olvassa el figyelmesen a termék csomagolásán található információkat, különösképpen akkor, ha feltételezhetően vagy bizonyíthatóan túlérzékenység, illetve allergia esete áll fenn az összetevőkkel szemben. |