Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Komfort blog - Hírek a Diszkontból!

Üdvözöllek a Komfort blogon.

Webáruházam elsősorban Baranya megyében működik, általam végzett házhozszállítással, így adódik az alkalom a mindennapi kommunikációra köztem és vásárlóim között. A tapasztalat szerint, gyakran a kiszállításon, túl is adódik témánk, jobban megismerjük egymást, ezáltal sokkal személyesebbek a találkozók. A blog azért jött létre, hogy folyamatosan tájékoztassalak benneteket, a diszkonttal kapcsolatos mindennapi eseményekről, illetve egyéb említésre méltó témákról!

Remélem sok kellemes percet okozok ezzel nektek! 
2021. 02. 24. 12:19:40

Kedves Látogató! 


Nyakunkon a tavasz, éledezik a természet, csicseregnek a madarak. 

Szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy ránk fért már egy kis napsütés...

Készültem neked egy kis kedvességgel, hogy pénztárca barát módon spórolhasd meg a bevásárlás idejét.

Sétálj,fuss, kirándulj, hagyd meg az ezzel járó bajlódást nekem és, akár még aznap az ajtódban találod a kívánt termékeket. 

2020. 09. 06. 19:25:27
Kedves Vásárlóim!

A megbetegedések adatai alapján elérkeztünk a második hullám kapujába! A korábbi jóslatok is előrevetítették, hogy ősszel találkozhatunk ezzel a jelenséggel. A legtöbb ember eltérő véleményen van erről. Van, akik szerint csak népbutítás van aki kifejezetten fél és van, aki nem bonyolítja túl de betartja az előírásokat. #maradjotthon Ahány ember, annyi hozzáállás.
2020. 06. 01. 13:05:58
Kedves Vásárlóim!

A közelmúltban rengeteg elégedett vásárlónál jártunk. Szeretnénk, fokozni az nyertes háztartások listáját. Biztasd szomszédaidat, családtagjaidat, barátaidat, ismerőseidet, hogy válasszanak minket, így mindketten kaszáltok.
2020. 05. 12. 20:14:01
Kedves Vásárlóink!

Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy az elmúlt időszak mindannyiunk számára nagyon megterhelő volt. Ti otthon voltatok, mi folyamatosan úton hozzátok. Ismételten köszönjük a belénk fektetett bizalmat. A csatát megnyertük de a háborút még nem. Most, hogy az új kormányrendeletnek köszönhetően, fokozatosan újraindul a gazdaság, jobban szükséges odafigyelni magunkra!
2020. 04. 13. 10:12:42
Kedves Vásárlóink!
Több mint egy hónap telt el, hogy hazánkban is regisztrálták az első koronavírus beteget. Mindannyiunk élete gyökeresen megváltozni látszik. Bízom benne, hogy ezekben a nehéz időkben is meglátjuk a mindennapok apró örömeit. A törvényszerűségek ránk is vonatkoznak, így a webáruház sem kivétel a változás alól. Ezúton is szeretném megköszönni azt, hogy ennyien szavaztatok bizalmat nekünk!
2020. 03. 15. 20:19:32
Kedves Vásárlóim!

Sajnálatos a helyzet a koronavírussal kapcsolatban. Mindenkinek adódhat nehézsége maga a vírus vagy annak mellékhatásai miatt is! Egy biztos! A diszkont működik, amíg működhet, hiszem, hogy ez később sem fog változni!
2020. 02. 27. 05:39:13
Nőnap-Március 8.

A nemzetközi nőnap, a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, melyet Magyarországon 1948 óta, minden év Március 8.-án tartanak. Ezen a jeles napon virágokkal, bonbonokkal, kényeztetéssel illik kedveskedni, akár családunk, akár kollégáink, barátaink nő tagjainak. Ünnepeljük és lepjük meg ezen a szép napon nő társainkat! Online boltomban a bevásárlásod mellé, kedvedre válogathatsz bonbonokból, szépségápolási termékekből!
2020. 01. 30. 21:48:02

Valentin nap házhoz ? ? ?

Valentin nap házhoz ! ! !

A Valentin napi ajándékozás egy olyan kellemes hagyomány, mely mára már rengeteg szerelmes ember arcára csalt mosolyt. Van, aki nagyon várja, s van, aki csak az utolsó pillanatban kapcsol... Nem számít te hová tartozol csak az, hogy kedvesed szívét boldogságban tudhasd.

2020. 01. 29. 11:00:17

Kedves Látogató!

Köszöntelek a Komfort Diszkont webáruház oldalán. Én Kovács István vagyok, az áruház tulajdonosa és üzemeltetője.

A Komfort Diszkont webáruház szolgáltatást kínál: élelmiszerek, egyéb termékek interneten történő (www.komfortdiszkont.hu) értékesítését és kiszállítását. Ezen túl célom, hogy a vásárlók arcára mosolyt csaljak minden egyes találkozásunkkor! Egy jó szóra, egy gesztusra mindig van idő!